Категорія
Новини
Дата

Український венчурний фонд Roosh Ventures інвестував у стартап Rollstack, який підняв Seed-раунд на $1,9 млн

Український венчурний фонд Roosh Ventures проінвестував в стартап Rollstack, який розробляє платформу для автоматичного створення та оновлення бізнес-оглядів, фінансових звітів, презентацій для клієнтів, пітч-деків та різноманітних презентацій. Про це йдеться у пресрелізі фонду.

Ключові факти

  • Rollstack закрив Seed-раунд на суму $1,9 млн за підтримки відомих інвесторів, серед яких Y Combinator, UpHonest Capital, Kima Ventures, Goodwater Capital, Monte Carlo Capital, Roosh Ventures. 
  • «Rollstack готові здійснити революцію на ринку візуалізації даних обсягом $7,4 млрд із величезним потенціалом. Продукт Rollstack допомагає автоматизувати багато процесів візуалізації даних і вже викликає інтерес у визнаних компаній. Ми раді стати частиною цієї історії разом із Kima Ventures, Y Combinator, Goodwater Capital та багатьма іншими. Ми впевнені, що Rollstack – це майбутнє інновацій у своєму секторі», – коментує угоду Андрій Тимовський, молодший партнер Roosh Ventures.

Контекст

Стартап створив платформу, що автоматично генерує та оновлює слайд-деки та документи, збираючи дані з різних джерел, включаючи інструменти бізнес-аналітики, CRM та сховища даних. 

Найпоширеніші випадки використання продукту Rollstack – це бізнес-огляди, фінансова звітність та презентації для клієнтів.

Rollstack має щомісячний ріст клієнтської бази у 50% та працює з різними за величиною компаніями – від стартапів до великих публічних компаній.

У березні 2021 року співзасновник стартапу Reface Денис Дмитренко та також ранній інвестор Сергій Токарєв запустили венчурний фонд Roosh. Як пояснювали тоді засновники фонду, Roosh влаштований за так званою вічнозеленою моделлю. Він реінвестуватиме зароблене на успішних угодах, а не формуватиме класичні фонди з 5–10-річним терміном життя.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні