Категорія
Новини
Дата

«Укрнафта» та WOG підтримали Харків пальним, грошима та знижками на АЗС (доповнено)

«Укрнафта» виділила 20 млн грн і 50 000 л пального для підтримки Харкова та області, а також знизила ціни на автозаправних комплексах у регіоні. Про це йдеться у пресрелізі компанії. 50 000 л пального також виділила мережа АЗК WOG.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Компанія заявила, що виділяє 20 млн грн на потреби Сил оборони, які захищають Харківщину.
  • Також підприємство надає 50 000 л пального для роботи генераторів на обʼєктах критичної інфраструктури, у лікарнях і комунальних підприємствах. Далі, за необхідності, ці обсяги будуть збільшуватися, зазначається у повідомленні.
  • Крім того, ціна на бензин А-95 і дизель зменшена на 3 грн/л від стели для жителів Харкова та області.
  • «У часи, коли регіон потерпає від постійних обстрілів російських терористів, маємо гуртуватися та робити усе, щоб допомогти людям. Закликаємо інші бізнеси долучатися», – зазначив директор ПАТ «Укрнафта» Сергій Корецький.
  • Мережа АЗК WOG також виділила 50 000 літрів пального на підтримку Харківщини. Його спрямують на безперебійну роботу генераторів на обʼєктах критичної інфраструктури. «Мережа АЗК WOG радо відгукнулась на запит держави підставити плече Харківщині і допомогти забезпечити безперервність роботи лікарень, інших критично важливих комунальних підприємств», – зазначив директор з маркетингу мережі АЗК WOG Геннадій Карлінський. 

Контекст

Ранок 9 квітня частина харківʼян зустріли без світла. Причина – погодинні відключення електроенергії, спричинені обстрілами російських окупантів.

Після масованої атаки на Харків 22 березня місто чи не щодня потерпає від агресора. Тільки за 8 квітня під обстріл РФ потрапили Індустріальний і Шевченківський райони Харкова. 

Зруйновані місцева ТЕЦ-5 та Зміївська ТЕС – найбільша станція у Харківській області. «Знищені всі блоки, пошкоджено допоміжне обладнання», – йшлося в повідомленні «Центренерго».

За графіком, харківʼяни мали б залишатися без світла до чотирьох годин на добу, однак відключення тривають довше. «Укренерго» ввело додаткові обмеження, пояснюють у «Харківобленерго». 

Як це вплинуло на можливість пересуватися містом, роботу банків і крамниць, читайте в матеріалі Forbes.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні