Категорія
Новини
Дата

United24 разом із Forbes розігрують журнал із підписом Володимира Зеленського. Мета – зібрати на комплекс «Сова» для артилеристів

United24 разом із Forbes розігрують журнал із підписом Володимира Зеленського

United24 разом із Forbes розігрують журнал із підписом Володимира Зеленського

До свого триріччя журнал Forbes Ukraine випустив спеціальний номер англійською мовою. У ньому всі матеріали україномовного видання перекладені за допомогою ChatGPT. На обкладинці Forbes – Володимир Зеленський. Президент України підписав цей памʼятний примірник. 

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Купити журнал неможливо, але можна виграти, пожертвувавши $33 (або еквівалентні суми – $66, $99 тощо), щоб підтримати українських захисників, адже всі зібрані кошти перерахують на закупівлю мобільних оптико-електронних комплексів контрбатарейної боротьби «Сова». 
  • «Мобільний оптико-електронний комплекс «Сова» дозволяє виявити позиції гармат (мінометів) противника, які демаскують себе спалахом під час пострілу. До складу комплексу входять спеціальна камера відеоспостереження та ноутбук із відповідним програмним забезпеченням. Цей комплекс дає можливість безперервно вести спостереження за ворогом і дуже точно виявляти позиції мінометів, що ведуть вогонь по українських військових. А отже, робота комплексу зберігає життя наших захисників і захисниць. Також «Сова» дуже важлива при коригуванні артилерійського вогню в умовах прямої видимості цілі», – розповів начальник Головного управління ракетних військ і артилерії та безпілотних систем Генерального штабу ЗСУ, полковник Сергій Баранов.
  • Взяти участь у зборі можна до 22:00 26 квітня 2023 року. 
  • Кількість внесків від одного учасника необмежена. Журнал розіграють серед усіх учасників. Імʼя того, хто отримає памʼятний примірник, буде опубліковано о 15:00 27 квітня 2023 року на сторінках Forbes Ukraine та UNITED24 в соціальних мережах. 
  • Долучитися до збору можна за лінком.
Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні