Категорія
Новини
Дата

УЗ обмежила рух поїздів між Миколаєвом та Херсоном після обстрілу інфраструктури Росією

1 хв читання

У результаті обстрілу Росією інфраструктури на Миколаївщині «Укрзалізниця» тимчасово обмежила рух поїздів між Миколаєвом та Херсоном, повідомляє підприємство. Роботи з відновлення руху тривають.

Ключові факти

  • Пасажирів поїзда 218 до Херсона буде доставлено шатловими автобусами, організованими у співпраці з Миколаївською та Херсонською військовими адміністраціями.
  • Такий же трансфер очікує на пасажирів на дільниці Херсон–Миколаїв.
  • За даними Сил оборони півдня, Росія завдала ракетного удару по промисловому обʼєкту на Миколаївщині. В області збили шість дронів.

Контекст

У ніч на вівторок, 26 вересня, російські окупанти атакували ударними БпЛА типу «Shahed», повідомляють Повітряні сили. Зафіксовано пуски 38 ударних БпЛА. Є влучання по одному з підприємств у Кривому Розі, у припортову інфраструктуру в Ізмаїльському районі Одещини та в інфрастуктурний обʼєкт на Черкащині.

Пуски «шахедів» окупантами відбувалися з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ – РФ, мис Чауда – Крим). Силами та засобами ППО, у взаємодії з іншими підрозділами Сил оборони України, знищено 26 ударних БпЛА.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні