Категорія
Новини
Дата

УЗ обмежила рух поїздів між Миколаєвом та Херсоном після обстрілу інфраструктури Росією

У результаті обстрілу Росією інфраструктури на Миколаївщині «Укрзалізниця» тимчасово обмежила рух поїздів між Миколаєвом та Херсоном, повідомляє підприємство. Роботи з відновлення руху тривають.

⚡️Ми дуже хочемо, щоб наші читачі знали більше, створювали більше і заробляли більше. Тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом SMART до 19.05 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Пасажирів поїзда 218 до Херсона буде доставлено шатловими автобусами, організованими у співпраці з Миколаївською та Херсонською військовими адміністраціями.
  • Такий же трансфер очікує на пасажирів на дільниці Херсон–Миколаїв.
  • За даними Сил оборони півдня, Росія завдала ракетного удару по промисловому обʼєкту на Миколаївщині. В області збили шість дронів.

Контекст

У ніч на вівторок, 26 вересня, російські окупанти атакували ударними БпЛА типу «Shahed», повідомляють Повітряні сили. Зафіксовано пуски 38 ударних БпЛА. Є влучання по одному з підприємств у Кривому Розі, у припортову інфраструктуру в Ізмаїльському районі Одещини та в інфрастуктурний обʼєкт на Черкащині.

Пуски «шахедів» окупантами відбувалися з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ – РФ, мис Чауда – Крим). Силами та засобами ППО, у взаємодії з іншими підрозділами Сил оборони України, знищено 26 ударних БпЛА.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні