Виробництво та склади бренду тактичного одягу M‑TAC у Києві пошкоджені внаслідок вчорашньої атаки РФ
Категорія
Новини
Дата

Виробництво та склади бренду тактичного одягу M‑TAC у Києві пошкоджені внаслідок вчорашньої атаки РФ

Внаслідок вчорашньої масованої ракетної атаки на Київ виробничі потужності та складські приміщення виробника тактичного одягу M‑TAC були пошкоджені або знищені, повідомляє пресслужба компанії.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Зазначається, що після атаки на столицю було пошкоджено або знищено виробництво та склади M-TAC.
  • У компанії повідомили, що після встановлення ступеню пошкоджень і нанесених втрат буде розпочато відправку наявних товарів або повернення коштів. 

Контекст

Бренд М‑ТАС народився завдяки війні на Донбасі 2014 року. До цього киянин, художник за освітою Олександр Карасьов дев’ять років займався організацією та продажем спорядження для військових ігор airsoft (більш поширена назва – страйкбол. – Forbes). 

Одним із перших виробів M‑TAC були тактичні штани Agressor, які стали багаторічним хітом продажів. 

Наразі «амбасадором» компанії є президент України Володимир Зеленський, який часто з’являється на публіці в одязі цього бренду. Крім того, що на Зеленському і його оточенні, речі M‑TAC можна побачити на головнокомандувачі ЗСУ Валерії Залужному і навіть на акторові Жан‑Клоді Ван Дамі. А ще – на сотнях тисяч військових та цивільних українців. Детальніше про виробника – у матеріалі Forbes.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні