Костянтин Єфименко /Антон Забєльський для Forbes Ukraine
Категорія
Найбагатші
Дата

«Не дуже вірю в тезу, що потрібно займатися тією справою, яку щиро любиш». Костянтин Єфименко побудував дві топкомпанії – виробника гальмівних виробів і фармкомпанію. Чого його навчив 25-річний стаж у бізнесі

Костянтин Єфименко, співвласник компаній Biopharma і Tribo. Фото Антон Забєльський для Forbes Ukraine

Співвласник компаній Biopharma і Tribo Костянтин Єфименко – герой нового проєкту Forbes «Перший мільйон». Мета програми – вичавити з маститих бізнесменів досвід, який може бути корисним для молодих підприємців. Яким досвідом поділився Костянтин Єфименко

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Спробуйте знайти українську компанію з описом «велика, технологічна, виробнича». Без перебільшення, таких бізнесів в Україні у кращому разі кілька десятків.

Уродженець Білої Церкви Костянтин Єфименко, 48 – співзасновник і керівник одразу двох таких компаній: найбільшого у Східній Європі виробника гальмівних виробів Tribo та імунобіологічної фармацевтичної компанії Biopharma, яка входить у десятку найбільших виробників плазми крові у світі.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні