Співвласник «Тервін» Руслан Шостак /надано пресслужбою
Категорія
Компанії
Дата

Ідея на мільярд. Співвласник EVA і Varus Руслан Шостак планує розбудувати мережу логістичних хабів на 1 млн кв. м. Чи знайде він партнерів

Співвласник «Тервін» Руслан Шостак Фото надано пресслужбою

У листопаді холдинг співвласника мереж EVA та Varus Руслана Шостака залучив «інвест-няню» для будівництва чотирьох логістичних хабів на 1 млн кв. м. Бізнесмен прогнозує, що інвестиції складуть $700-800 млн. Шукати гроші під будівництво допоможе держава. Чи є шанси на успіх?

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Амбітний проєкт запустив під час війни співвласник EVA і Varus Руслан Шостак. Його мета – побудувати мережу логістичних хабів в Одеській, Дніпропетровській, Київській та Львівській областях загальною площею 1 млн кв. м. 

Де саме будуть побудовані склади – він не уточнює. Поки відбувається лише будівництво складу під Одесою на 50 000 кв. м. Це – перша черга запланованого логістичного хабу на 200 000 кв. м. «Уже стоїть каркас, підведені комунікації, – розповів Шостак Forbes. – Ми збудуємо цілу екосистему з готелями, хостелами, заправними та ремонтними станціями». 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні