Співвласник Kyiv Food Market Алекс Купер – один із небагатьох, хто під час війни ризикує в ресторанному бізнесі. Він відкриває ресторани з українською національною кухнею й експериментує з форматами. У 2025 році він вийшов за кордон, відкривши заклад Tatar Bunar у Лондоні. Як Купер розвиває свою мережу і чому вважає, що ресторани в Україні поки що не бізнес?
Алекс Купер відкрив «Молодість» за перші $20 000 із «бургерної франшизи» в Дніпрі Фото Facebook-сторінка Алекса Купера
Оформлюйте передплату на 6 номерів Forbes Ukraine зі змістовними інтерв’ю, рейтингами та аналітикою, тепер зі знижкою 50%.
Ви знайшли помилку чи неточність?
Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.