Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

«Будемо домагатися справедливості». Ресторатор Ігор Сухомлин – про конфлікт із «Галею Балуваною» та відкриття закладів за кордоном. Інтервʼю

8 хв читання

Ігор Сухомлин Галя Балувана Mimosa Brooklyn Pizza /Facebook Igor Sukhomlyn

Ресторатор Ігор Сухомлин встигає і відстояти свою «Балувану Галю» в суді, і розвивати ресторанний бізнес Фото Facebook Igor Sukhomlyn

Співвласник Mimosa Brooklyn Pizza Ігор Сухомлин останнім часом витрачає чимало часу на суперечки. Він судиться з мережею заморожених напівфабрикатів «Галя Балувана» за право використання торгової марки. Попри це Сухомлин відкриває нові заклади у Європі та думає про розвиток в Україні. Як йому вдається це поєднувати?

Купуйте річну передплату на шість журналів Forbes Ukraine за ціною чотирьох номерів. Якщо ви цінуєте якість, глибину та силу реального досвіду, ця передплата саме для вас.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
Четвертий випуск 2025 року вже у передпродажу

Замовляйте з безкоштовною доставкою по Україні