Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

«Будемо домагатися справедливості». Ресторатор Ігор Сухомлин – про конфлікт із «Галею Балуваною» та відкриття закладів за кордоном. Інтервʼю

8 хв читання

Ігор Сухомлин Галя Балувана Mimosa Brooklyn Pizza /Facebook Igor Sukhomlyn

Ресторатор Ігор Сухомлин встигає і відстояти свою «Балувану Галю» в суді, і розвивати ресторанний бізнес Фото Facebook Igor Sukhomlyn

Співвласник Mimosa Brooklyn Pizza Ігор Сухомлин останнім часом витрачає чимало часу на суперечки. Він судиться з мережею заморожених напівфабрикатів «Галя Балувана» за право використання торгової марки. Попри це Сухомлин відкриває нові заклади у Європі та думає про розвиток в Україні. Як йому вдається це поєднувати?

Купуйте річну передплату на 6 журналів Forbes Ukraine зі змістовними матеріалами, рейтингами та аналітикою від 1 350 грн.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
Третій випуск 2025 року вже у продажу

Замовляйте з безкоштовною доставкою по Україні