Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

«З нами або без нас люди встановлюватимуть сонячні панелі». Сергій Коваленко – про обмеження електроенергії взимку, ідеальне рішення на випадок блекауту та трансформацію Yasno в ІТ-компанію

5 хв читання

СЕО Yasno Сергій Коваленко у 2024 році. /надане пресслужбою Yasno

Сергій Коваленко очолює компанію Yasno з січня 2022 року. Фото надане пресслужбою Yasno

Якою буде ситуація з електрикою взимку та як краще підготуватись? Інтервʼю з генеральним директором Yasno Сергієм Коваленком

⚡️ Лише 3 дні! Отримайте доступ до річної підписки Forbes Digital зі знижкою 40%. Промокод: MORNING. Оформлюйте підписку за посиланням.

За перші шість місяців 2024 року дохід компаній, які працюють під брендом Yasno, зріс на чверть – до 40,5 млрд грн, клієнтська база зростає третій рік поспіль, наголошує Сергій Коваленко, генеральний директор компанії Yasno. Компанія продає електрику для 3,5 млн побутових споживачів у Києві, Дніпрі та Донецькій області, а також по всій Україні – бізнесу і державі. 

Щоб тримати заданий темп, компанія йде в нові ніші – продає та встановлює бізнесу й населенню сонячні електростанції, джерела безперебійного живлення. Кінцева мета – перетворити Yasno з компанії-постачальника електроенергії в ІТ-компанію, каже Коваленко. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд