Категорія
Інновації
Дата

Стати дорожчими за найбільших забудовників США. Стартап NewHomesMate навчився продавати нові будинки американським міленіалам. Як українські фаундери планують масштабуватися

Богдан Гнатковський, NewHomesMate /Ілюстрація Forbes Ukraine

Співзасновник й CEO NewHomesMate Богдан Гнатковський Фото Ілюстрація Forbes Ukraine

Засновники PropTech-стартапу NewHomesMate знайшли робочу бізнес-модель на останні гроші. Історія компанії нагадує американські гірки: підйом, падіння, знову підйом. Тепер її оцінюють у $30–40 млн. Як залишитись на вершині? Перша серія проєкту Forbes «Ланч зі стартапом».

«Прикол американських гірок у тому, що, сівши на них, не можеш злізти, потрібно їхати до кінця», – сміється CEO й співзасновник маркетплейсу нерухомості NewHomesMate Богдан Гнатковський, 28, у першій серії «Ланчу зі стартапом» від Forbes Ukraine.

Ланч – віртуальний. Штаб-квартира NewHomesMate – в Остіні (Техас), тож засновник лише починав ранок, а редакторка Forbes допивала вечірню фільтр-каву в київському Unit City. Шість років тому Гнатковський із кофаундеркою Софією Вишневською свідомо стартували одразу з американського ринку. NewHomesMate не раз був кандидатом «на виліт».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні