Категорія
Інновації
Дата

Forbes Digital

Стати дорожчими за найбільших забудовників США. Стартап NewHomesMate навчився продавати нові будинки американським міленіалам. Як українські фаундери планують масштабуватися

3 хв читання

Богдан Гнатковський, NewHomesMate /Ілюстрація Forbes Ukraine

Співзасновник й CEO NewHomesMate Богдан Гнатковський Фото Ілюстрація Forbes Ukraine

Засновники PropTech-стартапу NewHomesMate знайшли робочу бізнес-модель на останні гроші. Історія компанії нагадує американські гірки: підйом, падіння, знову підйом. Тепер її оцінюють у $30–40 млн. Як залишитись на вершині? Перша серія проєкту Forbes «Ланч зі стартапом».

«Прикол американських гірок у тому, що, сівши на них, не можеш злізти, потрібно їхати до кінця», – сміється CEO й співзасновник маркетплейсу нерухомості NewHomesMate Богдан Гнатковський, 28, у першій серії «Ланчу зі стартапом» від Forbes Ukraine.

Ланч – віртуальний. Штаб-квартира NewHomesMate – в Остіні (Техас), тож засновник лише починав ранок, а редакторка Forbes допивала вечірню фільтр-каву в київському Unit City. Шість років тому Гнатковський із кофаундеркою Софією Вишневською свідомо стартували одразу з американського ринку. NewHomesMate не раз був кандидатом «на виліт».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні