Категорія
Інновації
Дата

«Фінал історії». Один з перших необанків в Україні sportbank припиняє роботу й звільняє співробітників. Чому проєкт не вижив після розриву співпраці з Таскомбанком Сергія Тігіпка

спортбанк закривається /надано пресслужбою

Цифровий банк sportbank закривається через втрату партнера Фото надано пресслужбою

Цифровий банк sportbank закривається через втрату партнера – Таскомбанку Сергія Тігіпка. Усіх співробітників звільнять, а 600 000 клієнтів переведуть у застосунок експартнера. Forbes дізнався подробиці закриття необанку.

Менш ніж за пʼять років після запуску мобільний банк sportbank зупиняє свою роботу, повідомив Forbes засновник проєкту Никита Ізмайлов. Причина – 17 квітня Таскомбанк Сергія Тігіпка заявив, що припиняє розвиток і подальшу роботу проєкту sportbank. «Відносини з Таскомбанк уже закінчуються, а мігрувати нікуди», – каже Ізмайлов. Це автоматично веде проєкт до закриття, додав він.

sportbank співпрацював із Таскомбанком із 2021-го. З осені 2023-го він шукав нову базову фінустанову. «Минулого року в Таскомбанку змінилася стратегія, тому ми узгодили, що проєкт плавно та без стресів для клієнтів змінить банк, та ми проведемо міграцію до травня 2024-го», – каже Ізмайлов.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні