Категорія
Інновації
Дата

Forbes Digital

Мінцифри запустило е-резидентство для громадян Словенії, Індії, Пакистану й Таїланду й хоче отримати 1000 резидентів за рік. Як це працюватиме

3 хв читання

е-резидентство України, правила е-резидентства, як стати е-резидентом /Shutterstock

Мінцифри запустило е-резидентство для громадян Словенії, Індії, Пакистану й Таїланду й хоче отримати 1000 резидентів за рік Фото Shutterstock

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров оголосив про запуск послуги е-резидентства для словенців, індійців, пакистанців та таїландців. Його міністерство ще з 2019 року виношувало цю ідею, суть якої – дозволити іноземцям бути фізичними особами-підприємцями в Україні й сплачувати тут податки. Як Україна планує приваблювати іноземних платників податків?

📲 Forbes Ukraine у WhatsApp. Підписуйтесь й читайте головне про бізнес та економіку

«Всім привіт! Поки Михайло Федоров запускає 46-й цифровий проєкт, з вами поспілкуюсь я, його цифровий аватар». Такими словами виступ міністра цифрової трансформації на технологічній конференції ІТ Арена 27 вересня почав його ШІ-аватар Ігор.

46-м проєктом став запуск послуги е-резидентства. Над цим проєктом команда Мінцифри працювала пʼять років, сказав Федоров.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд