Категорія
Гроші
Дата

Forbes Digital

Нові податки, реформа митниці та «правки Лозового». МВФ погодив черговий транш Україні. Що залишилось за лаштунками перемовин та чи є ризики для подальшого фінансування

5 хв читання

Нові податки, реформа митниці та «правки Лозового». МВФ погодив черговий транш Україні. Що залишилось за лаштунками перемовин та чи є ризики для подальшого фінансування /Getty Images

Getty Images

Місія Міжнародного валютного фонду, з перегляду поточної програми фінансування для України, звершилася. Невдовзі уряд має отримати черговий транш від фонду у розмірі $1,1 млрд. Про що домовилися українські урядовці та міжнародні донори та чому наступний перегляд програми може стати найважчим з усіх? 

Форум «Енергія бізнесу» у Києві вже 9 жовтня

Бізнес будує нову енергореальність, забезпечуючи незалежність в умовах блекаутів. 9 жовтня на форумі «Енергія бізнесу» обговоримо технології та інвестиції, що змінюють правила гри на енергоринку. Дізнайтеся, як адаптувати бізнес до майбутніх енергетичних викликів, за посиланням. 

Сьогодні, 11 вересня, завершилась тижнева місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) в Україні. Це перша місія МВФ, яка повноцінно, а не дистанційно працювала в Києві з початку повномасштабного вторгнення, зазначив під час пресконференції 10 вересня премʼєр-міністр Денис Шмигаль. «Це погляд на бюджет 2025 року та кроки, які має зробити український уряд у майбутньому», – додав премʼєр-міністр. 

Україна успішно виконала структурні маяки станом на кінець червня, зокрема прийняла законопроєкт про перезавантаження Бюро економічної безпеки (БЕБ).

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд