Категорія
Гроші
Дата

Forbes Digital

Революціонери, про яких ніхто не знає. Фінтех-стартап від українців IN1 з пропискою у Польщі та Еміратах заявив про інвестицію у $6 млн та «унікальне платіжне рішення». Що дивного у цій угоді, самій компанії та її інвесторі

6 хв читання

Революціонери, про яких ніхто не знає. Фінтех-стартап від українців IN1 з пропискою у Польщі та Еміратах заявив про інвестицію у $6 млн та «унікальне платіжне рішення». Що дивного у цій угоді, самій компанії та її інвесторі /колаж Анастасія Решетнік

колаж Анастасія Решетнік

Досі на венчурному та фінансовому ринках мало хто чув про фінансовий стартап IN1 від колишньої топменеджерки Укрексімбанку та серійного підприємця з досвідом у Volia та ICTV. 23 вересня вони оголосили про залучення $6 млн інвестицій та плани запустити «революційний» платіжний продукт. Про що йдеться? Та які сумніви може викликати ця угода?

Ввечері 23 вересня одночасно кілька репортерів Forbes, як і, судячи з великої кількості новин, низка інших українських ділових медіа, отримали листа з темою «Фінтех-стартап IN1, заснований українцями, залучив $6 млн seed-фінансування». Текст починався з примітки «для негайного поширення».

«IN1 – це «глобальний фінтех-стартап, який змінює уявлення про управління фінансами», – йдеться у релізі. Фаундери проєкту стверджують, що створили мобільний додаток, де користувачі зможуть керувати всіма своїми картками, рахунками і криптогаманцями, а також анонсували «першу в світі картку для платежів як у звичайних грошах, так і в криптовалютах».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд