Категорія
Гроші
Дата

Викривач «плівок Вовка». Новим директором НАЗК стане топдетектив НАБУ Віктор Павлущик. Як він хоче змінити агентство, яке відповідає за перевірку декларацій топпосадовців. Профайл

Керівник відділу детективів НАБУ Віктор Павлущик переміг у конкурсі на директора Нацагентства з питань запобігання корупції (НАЗК). Forbes розповідає, що відомо про Павлущика і які він планує зміни

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Конкурсна комісія з відбору голови Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) 25 лютого визначила переможця конкурсу на посаду нового очільника відомства. Ним став Віктор Павлущик, який до цього працював у Національному антикорупційному бюро (НАБУ). Кабмін має призначити його на посаду вже цього тижня. 

Повноваження Олександра Новікова, який керував агентством останні чотири роки, закінчилися 15 січня. 

Конкурс з обрання нового очільника тривав понад три місяці. На нього подався 51 кандидат. Вибір комісії був одностайним. Усі шестеро членів (як троє представників уряду, так і троє представників міжнародних партнерів) підтримали кандидатуру Павлущика.

Чого чекати від майбутнього очільника НАЗК?

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні