Категорія
Новини
Дата

Apple відновлює продажі смарт-годинників у США завдяки рішенню суду про тимчасове припинення заборони

Компанія Apple зможе продавати нові годинники Apple Watch після того, як заборона на імпорт була тимчасово припинена апеляційним судом у середу, 27 грудня, що стало великою перемогою виробника iPhone, пише CNBC.

Ключові факти

  • У заяві Apple сказано, що моделі Apple Watch Series 9 та Ultra 2 надійдуть у продаж у магазинах Apple у середу і що вони будуть доступні в Інтернеті, починаючи з четверга, 28 грудня.
  • «Ми дуже раді повернути покупцям повну лінійку Apple Watch до нового року», – заявив представник Apple.
  • У суді повідомили, що задовольнили клопотання про тимчасове призупинення заборони «тією мірою, в якій тимчасово припиняються судові накази».

Контекст

Згідно зі звітом компанії, бізнес Apple з виробництва пристроїв, товарів для дому та аксесуарів, що включають Apple Watch, навушники AirPods й інші продукти, у третьому кварталі 2023 року приніс дохід у розмірі $8,28 млрд.

Компанія Masimo, що займається технологіями медичного моніторингу, звинуватила Apple у тому, що вона вкрала її технологію пульсоксиметрії та впровадила у популярні Apple Watch. Функція вимірювання кисню в крові вперше була додана до Apple Watch у 2020 році в моделі Series 6. У той час вирувала пандемія коронавірусу.

Apple призупинила продажі свого смарт-годинника Series 9 і Ultra 2 в США після програшу патентної суперечки. Техногігант намагався врятувати сегмент, що дає $17 млрд виручки. 

Адміністрація президента США Джо Байдена відмовилася накласти вето на рішення про заборону імпорту та продажу Apple Watch. Після цього Apple подала екстрений запит з проханням до Апеляційного суду США по федеральному округу призупинити ухвалу Комісії з міжнародної торгівлі США (ITC), яка передбачає, що Apple порушила патенти компанії Masimo.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні