Категорія
Новини
Дата

Apple випустила програми Music, TV і Devices для ПК на Windows

Техногігант Apple цього тижня офіційно випустив програми Apple TV, Apple Music і Apple Devices для Windows. Про це йдеться у повідомленні на сайті компанії. 

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Ці програми зʼявилися ще минулого року, але тепер компанія видалила зі своїх сторінок позначки про попередні версії, зазначило видання The Verge.
  • Три нові програми у поєднанні з оновленим iCloud для Windows покликані позбавити власників ПК на Windows залежності від iTunes. Вона буде потрібна лише для доступу до подкастів та аудіокниг у Windows. 
  • Доступ до бібліотеки iTunes, придбаних композицій та альбомів буде відкрито через Apple Music. Apple TV допоможе дивитися фільми та серіали з бібліотеки iTunes, а також підключатися до потокової служби підписки.
  • Резервне копіювання та відновлення iPhone та iPad, а також синхронізація контенту з цими пристроями будуть доступні у програмі Apple Devices.
  • Нові програми Apple для Windows доступні лише на традиційних ПК на базі x86 під керуванням Windows 10 або Windows 11.
  • Microsoft сприяє інтеграції до своєї екосистеми служб Apple. Раніше компонент «Фото» з Windows 11 отримав інтеграцію з бібліотекою iCloud Photos. 

Контекст

У жовтні–грудні 2023-го виручка Apple зросла на 2%, до $119,6 млрд, порівняно з $117,2 млрд роком раніше. Отже, компанія перервала смугу зниження виручки, що тривала чотири квартали поспіль.

Чистий прибуток Apple за підсумками першого фінансового кварталу досяг $33,9 млрд, або $2,18 у розрахунку на акцію, порівняно з $30 млрд, або $1,88 на акцію, отриманими за порівнянний квартал попереднього року.

Apple уникла п’ятого кварталу падіння поспіль – смуги, яка була б найгіршою з часів «штопора» в 1990-х роках.

Водночас Apple бореться з охолодженням споживчих витрат у Китаї, зростанням конкуренції та розширенням державних заборон на іноземні технології. Минулого року Huawei Technologies представила нову лінійку смартфонів на базі процесорів китайського виробництва після того, як внесені в чорний список США в основному витіснили її з ринку. За даними IDC, на тлі повернення Huawei збільшив поставки у четвертому кварталі на 36%.

Попри падіння на китайському ринку, у 2023 році Apple вийшла на перше місце на ринку смартфонів із рекордно високою часткою ринку у 20%, свідчать дані International Data Corporation. Samsung втратила лідерство вперше з 2010 року.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні