Категорія
Новини
Дата

Благодійний захід Brave Ukraine у Лондоні зібрав $1,2 млн на допомогу Україні. Подію відвідав прем'єрміністр Борис Джонсон

Посольство України у Великій Британії провело благодійний захід Brave Ukraine у Лондоні. Гості заходу пожертвували Україні сумарно $1,2 млн. Про це повідомляє Banda Agency.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Захід відбувся у TATE Modern – Національній галереї міжнародного модерністського й сучасного мистецтва. На 6-му поверсі TATE організовані імерсивна виставка, присвячена сміливим українцям, та аукціон за підтримки дома Christie`s.
  • Продюсуванням заходу займались креативна агенція Banda Agency в партнерстві з лондонською агенцією Brandfuel.
  • Серед гостей були прем’єрміністр Великої Британії Борис Джонсон, посол України Вадим Пристайко, письменник Тім Маршал, співачка Джамала та інші представники світової політики, культури, бізнесу, спорту та медіа.
  • У режимі онлайн до івенту долучились президент України Володимир Зеленський та український артист, вокаліст гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк.

Контекст

У межах імерсійної виставки відвідувачі могли послухати щоденник дівчини з Маріуполя, пройтись лабіринтом бомбосховища, послухати розмови близьких, що говорять про переживання війни у Харкові, Ізюмі, Маріуполі й інших містах України.

На аукціоні за підтримки Christie`s серед лотів були представлені такі символічні речі, як флісова куртка Зеленського з перших днів війни, півник з Бородянки, марки з фразою про російський воєнний корабель, прогулянка Києвом з мером міста Віталієм Кличком і фотографія авторства документаліста Макса Левіна, який загинув на лінії фронту під Києвом.

Зібрані за вечір кошти на платформі withukraine.org підуть на переоснащення Західноукраїнського дитячого спеціалізованого медичного центру, на закупівлю перинатальних швидких, на підтримку Укрпошти та допомогу дітям, що залишились без батьків унаслідок війни.

Раніше в межах кампанії «Сміливість» на деяких із відомих рекламних екранів Таймс-сквер зʼявилися слогани Be brave like Ukraine. Ця всесвітня кампанія ініційована Офісом президента та Кабінетом міністрів України. Розробкою займається Banda.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні