Категорія
Новини
Дата

Фонд Говарда Баффета збудував в Україні сухий порт на кордоні з Угорщиною

Говард Баффет /Getty Images

Фонд Говарда Баффета збудував в Україні сухий порт на кордоні з Угорщиною Фото Getty Images

В Україні на кордоні з Угорщиною збудували сухий порт з елеватором потужністю зберігання 30 000 т, повідомив американський меценат та мільярдер Говард Баффет, пише Latifundist. Він наголосив на необхідності диверсифікації напрямків експорту.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • «Ми вже побудували перевантажувальний комплекс на кордоні з Угорщиною з елеватором на 30 000 т», – сказав Баффет.
  • Він додав, що його фонд спільно з партнерами планує і далі будувати такі хаби на кордоні, щоб зерно з залізниці перевантажували на контейнери, і воно йшло далі.
  • За словами Баффета, до війни Україна – «це була не та країна, де ми потрібні». Водночас після початку повномасштабного вторгнення РФ, яке вплинуло на ситуацію з продовольством у всьому світі, фонд зрозумів, що «має допомогти».

Контекст

Баффет від початку роботи його фонду в Україні на початку великої війни вже інвестував понад $0,5 млрд в Україну, зокрема у підтримку фермерів технікою та гуманітарне розмінування, пише ЕП.

Говард Баффет – американський мільярдер і філантроп, середній син найуспішнішого інвестора світу і власника статків у $107 млрд Воррена Баффета. Говард Баффет є найбільшим приватним донором України: з початку війни, і станом на березень цього року його фонд The Howard G. Buffett Foundation надав допомоги українцям на понад $196 млн. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні