Категорія
Новини
Дата

Французький виробник шин Michelin зупиняє завод у Росії та припиняє експорт

Один із найбільших світових виробників шин, французька компанія Michelin, призупиняє діяльність на території в Росії та експорт до країни-агресора, йдеться у заяві компанії.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • На заводі Michelin у Давидово (Московська область, — ред.) працює близько 750 осіб, які виробляють шини для легкових і вантажних автомобілів, переважно для місцевого ринку.
  • У цьому дуже складному та невизначеному контексті пріоритетом Michelin є підтримка всіх своїх співробітників, які постраждали від цієї кризи, включаючи співробітників Michelin в Росії, йдеться у заяві Michelin.

Контекст

Японський концерн Bridgestone 14 березня заявив, що призупинить виробництво автомобільних шин в російському Ульяновську, постачання в РФ та майбутні інвестиції, йдеться у повідомленні компанії. 

Російська прокуратура погрожує західним компаніям, які припиняють бізнес у РФ через війну в Україні, арештами активів та співробітників, повідомила The Wall Street Journal із посиланням на джерела. Йдеться про арешти товарних знаків та керівників, які виступили проти війни в Україні.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні