Категорія
Новини
Дата

Гарік Корогодський планує брати участь у виборах мера Києва

Бізнесмен Гарік Корогодський планує брати участь у виборах мера Києва, які у разі скасування воєнного стану можуть відбутися у 2025 році. Про це він сказав в інтервʼю на YouTube-каналі «Менора».

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • «Я йду в мери Києва», – сказав Гарік Корогодський. Він пояснив своє рішення бажанням «робити великі справи».
  • «Будь-який мер, менеджер великого міста може покращити життя, покращити екологію, він може збільшити тривалість життя… Я чистий менеджер», – додав Корогодський.

Контекст

У 2019 році Корогодський вже заявляв, що має намір брати участь в виборах мера Києва у 2020 році. Але у підсумку відмовився від цієї ідеї.

На виборах мера Києва 25 жовтня 2020 року взяло участь 20 кандидатів. Міським головою був обраний Віталій Кличко, який набрав 50,52%, набравши 365 161 голос виборців.

Якби не повномасштабна війна місцеві вибори могли б відбутися восени 2025 року. Закон «Про правовий режим воєнного стану» прямо забороняє проведення виборів.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні