Група компаній UPG придбала у Польщі термінал для зберігання і перевалки нафтопродуктів
Категорія
Партнерський матеріал
Дата

Група компаній UPG придбала у Польщі термінал для зберігання і перевалки нафтопродуктів

Як повідомили у пресофісі АЗК UPG, група компаній UPG уклала угоду на придбання активів польської компанії Baltchem SA Zakłady Chemiczn. Відтак у розпорядженні мережі АЗК UPG потужний морський термінал в Республіці Польща для перевалки і зберігання нафтопродуктів, що дозволить безперебійно постачати пальне в Україну за доступними цінами.

У компанії зазначають, що адаптували бізнес до викликів сьогодення та у найкоротші терміни налагодили надійні та стабільні партнерські відносини з такими європейськими виробниками високоякісних нафтопродуктів як Royal Dutch Shell, Total Energies SE, Neste Oyj, Glencore Energy. Відповідно, всі види пального, яке реалізовує національна мережа АЗК UPG, поставляються з Європи та відповідають п’ятому екологічному стандарту.

Компанія дбає, щоб навіть під час війни українські водії не відчували дефіциту пального. Адже АЗК є об’єктами критичної інфраструктури, від ефективної роботи яких залежить функціонування багатьох сфер країни, а часто – людські життя. Тож сьогодні мережа UPG докладає максимум зусиль забезпечуючи безперебійну поставку пального в країну.

Підтримуючи економіку та один одного ми наближаємо перемогу.

Довідково:

Як вже повідомлялося, з перших днів широкомасштабної війни UPG одразу розірвала партнерські відносини із білоруським виробником пального, цілковито відмовившись від їх продукції.

Ще від початку агресії російської федерації у 2014 році та окупації АР Крим і окремих територій Донецької та Луганської областей компанією не було закуплено та реалізовано жодної тонни російських нафтопродуктів. Це принципова позиція компанії не співпрацювати із країною-агресором, зазначають в UPG.

Ознайомитись із офіційною заявою мережі АЗК UPG.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні