Категорія
Новини
Дата

Луганська ТЕС знову зупинилася через обстріли. Місто Щастя частково без електрики

Луганська ТЕС у вівторок знову припинила генерацію електроенергії через обстріли. Трансформатор звʼязку ТЕС пошкоджено, в результаті чого сталося загоряння, повідомляє пресслужба «ДТЕК Луганська ТЕС» у Facebook.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

  • Ключові факти
  • Луганська ТЕС у вівторок припинила роботу, пошкодження через обстріли не дозволяє забезпечити мінімальне навантаження теплоелектростанції, повідомляє пресслужба.
  • На станції перебувають тільки ті співробітники, присутність яких зараз критично необхідна. Всі інші працюють віддалено.
  • Відновлення роботи ТЕС можливе за умов припинення вогню, повідомила компанія.
  • Місто Щастя Луганської області знову частково опинилося без електрики, повідомив керівник Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай.

Контекст

Луганська теплоелектростанція є основним джерелом тепло- та електропостачання в області. У понеділок ТЕС була відключена від енергосистеми через обстріли. Внаслідок бойових дій пошкоджено лінії електропередач.

У понеділок електростанція працювала одним енергоблоком із навантаженням 130 мВт, але о 13:10 його було відключено від мережі. Місто Щастя залишилося без енерго-, тепло- та водопостачання. Вранці 22 лютого електропостачання у місті відновили.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні