Категорія
Новини
Дата

Німецька Henkel іде з російського ринку. У компанії 11 заводів та 2500 робітників у РФ

Німецький виробник побутової хімії та товарів для ремонту Henkel припиняє бізнес у Росії, сказано в заяві компанії. Henkel засуджує війну РФ проти України.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Henkel ухвалила рішення про вихід із бізнесу в РФ на тлі війни в Україні. Триває підготовка до процесу виконання цього рішення, йдеться в заяві.
  • Під час виходу з російського бізнесу 2500 співробітників компанії в РФ продовжуватимуть працювати та отримуватимуть зарплату.

Ключова цитата

«Henkel засуджує війну Росії проти України та насильство щодо безневинних мирних жителів. Нашим пріоритетним завданням залишається зробити все можливе для підтримки наших колег в Україні», – сказав гендиректор компанії Карстен Кнобель.

Контекст

Henkel володіє брендами Schwarzkopf, Fa, Syoss, Persil, Ласка, Bref, «Момент», «Пемолюкс» та іншими. У компанії в РФ працює 11 заводів, які виробляють клейові матеріали, миючі засоби, косметику та засоби особистої гігієни.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні