Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» почала доставляти замовлення з OLX у Польщу

«Нова пошта» почала доставляти у відділення Nova Post у Польщі замовлення з українського маркетплейса OLX, ідеться у пресрелізі компанії. Зазначається, що вартість товару не повинна перевищувати 1800 грн.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Послуга доступна всім користувачам сайту та додатків olx.ua з українським номером телефону та українською банківською карткою.
  • Строк доставки у Польщу від 3 днів, після підтвердження угоди продавцем. Послуга доступна тільки для товарів, що дозволені до пересилки через кордон. 
  • Щоб замовити товар із OLX у Nova Post у Польщі потрібно натиснути «Купити із доставкою» та вибрати опцію «Нова пошта у Польщу».
  • За даними компанії, наразі найпопулярнішими категоріями замовлень є одяг, книги та дрібна техніка. 

Контекст

У Польщі працюють 40 відділень Nova Post, власна курʼєрська доставка по країні та є можливість отримувати та відправляти в Україну із поштоматів InPost.

За результатами 2023 року «Нова пошта» доставила на 30% більше посилок, ніж у 2022-му – 412 млн відправлень. Зокрема, компанія доставила 10,2 млн міжнародних посилок, що удвічі більше, ніж роком раніше. Мережа відділень і поштоматів «Нової пошти» в Україні за 2023 рік збільшилася майже на 5000 одиниць, до 27 050. Загалом покриття мережі зросло за рік на 20%.

У 2023-му «Нова пошта» збільшила виторг на 54%, до 36,5 млрд грн. Прибуток зріс майже вдвічі, до 4 млрд грн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні