Категорія
Новини
Дата

Підприємці запустили платформу працевлаштування українців за кордоном

1 хв читання

Українські підприємці Іван Кичатий та Нікіта Оверчик запустили в Німеччині UA Talents – некомерційну платформу працевлаштування для українців, які вимушено залишили Україну через війну, пише SPEKA. До створення платформи також долучилася спільнота 2hearts – найбільша в Європі технологічна спільнота для мігрантів.

Ключові факти

  • На UA Talents вже доступно понад 5000 пропозицій роботи. Серед перших партнерів ініціативи – Meta, Bolt, Axel Springer Verlag, Zalando, StepStone. Наразі у фокусі платформи вакансії технологічного сектору, але швидко зʼявляються запити на роботу в інших галузях.
  • UA Talents зосереджена на двох групах населення: вихідці з України, які втекли до іншої європейської країни, а також переміщені особи в межах України. Мета засновників – надати змогу українським переселенцям швидко знайти роботу, зокрема і дистанційну, як за кордоном, так і у рідній державі.  
  • Роботодавці, які зареєструються в UA Talents, отримають безоплатний доступ до кадрового резерву ініціативи. Для підтримки роботи платформи можна робити добровільні грошові внески. Усі зароблені кошти перерахують на потреби сімей з України.
  • Зацікавлені кандидати з України та працедавці вже зараз можуть зареєструватися на https://www.uatalents.com.

Контекст

Верховний комісар ООН у справах біженців Філіппо Гранді.повідомив, що за останні 10 днів понад 1,5 млн людей втекли з України до сусідніх країн, рятуючись від розв’язаної Росією війни.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні