Категорія
Новини
Дата

Путін розповів Лукашенку про позитивні зрушення на переговорах

Президент Росії Володимир Путін розповів самопроголошеному президенту Білорусі Олександру Лукашенку про «позитивні зрушення» на переговорах між Україною та Росією, передає «Українська правда» із посиланням на опублікованого в мережі відео із зустрічі обох лідерів у Москві.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Лукашенко стверджує, що війну збиралися розпочати Збройні сили України, а Росія та Білорусь завдали «превентивного удару».
  • За його словами, РФ і Білорусь вже звикли до санкцій. Лукашенко назвав їх «свинством Заходу» та «часом можливостей» для підсанкційних країн.

Ключова цитата

«Я поінформую Вас про ситуацію на українському напрямку – насамперед про те, як тривають зараз переговори, які зараз проводяться практично на щоденній основі. Там є певні позитивні зрушення, як доповіли переговорники з нашого боку», – сказав Путін.

Читайте також

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк бере участь в переговорах із Росією від української делегації. Він розповів Forbes про умови Росії, теми переговорів та домовленості про гуманітарні коридори.

Експерт з переговорів та безпеки Микола Капітоненко пояснив Forbes, чи варто взагалі вести переговори з Росією, чому Кремль потрапив у стратегічний глухий кут і які перспективи закінчення війни.

Також професор воєнних досліджень Лоуренс Фрідман розповів Forbes, які бувають припинення вогню та чи варто іти Україні на такий крок.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні