Категорія
Новини
Дата

Росія вночі атакувала Рівненщину дронами, зруйновано нафтобазу

У ніч на 10 серпня Рівненщина зазнала масованої атаки безпілотниками, повідомив очільник ОВА Віталій Коваль. У результаті було зруйновано нафтобазу на Дубенщині, жертв немає.

⚡️Ми дуже хочемо, щоб наші читачі знали більше, створювали більше і заробляли більше. Тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом SMART до 19.05 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • На місці події працюють 45 рятувальників, 14 одиниць техніки. Задіяний пожежний потяг. Працюють і відповідні слідчі комісії на чолі з керівниками силових структур області.
  • За даними Коваля, хімічний та радіаційний фон наразі у нормі. Евакуація населення застосовуватися не буде.
  • У командуванні Повітряних сил повідомили, що вночі ворог завдав удару іранськими безпілотниками із північно-східного напрямку з району Курська. Атака тривала з 23.00 по 4.00.
  • Усього окупанти застосували 10 «шахедів», з них сім знищила ППО.

Контекст

У середу, 9 серпня, на Загорському оптико-механічному заводі у Московській області прогримів вибух, було оголошено евакуацію з усіх будівель і цехів, зокрема орендованих, повідомила місцева влада. У Росії відкрили кримінальну справу після вибуху в Сергієвому Посаді за статтею про порушення вимог промислової безпеки.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні