Росія вночі атакувала Україну дронами, є влучання у підприємство у Криворізькому районі та меблевий комбінат в Одесі
Категорія
Новини
Дата

Росія вночі атакувала Україну дронами, є влучання у підприємство у Криворізькому районі та меблевий комбінат в Одесі

Росія у ніч на четвер, 25 січня, атакувала Україну «шахедами». Два дрони влучили в підприємство у Криворізькому районі, повідомляє голова РВА Євген Ситниченко. В Одесі безпілотник влучив у багатоповерхівку, ще один впав на дах двоповерхової житлової будівлі, також є влучання у приміщення меблевого комбінату, повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

⚡️Ми дуже хочемо, щоб наші читачі знали більше, створювали більше і заробляли більше. Тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом SMART до 19.05 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Ситниченко повідомив, що у Криворізькому районі близько опівночі два безпілотники влучили по території одного з підприємств Глеюватської громади. 
  • На місці влучання виникла пожежа, яку служби ДСНС вже ліквідували. Очільник РВА додав, що люди внаслідок атаки не постраждали.
  • За даними Сил оборони Півдня, вночі РФ двома хвилями атакувала південні регіони БпЛА типу «Shahed-131/136». Основний удар був зосереджений на Одесу, 6 людей отримали поранення.
  • Збиті дрони за інерційною траєкторію долітали до житлових кварталів. Один з них, влучивши у частково заселену багатоповерхову новобудову в Хаджибейському районі Одеси, спричинив пожежу.
  • Ще один уражений дрон пробив дах двоповерхової житлової будівлі в Приморському районі міста. У цьому ж житловому кварталі впав ще один БпЛА, поруч із пошкодженим під час попередньої атаки багатоквартирним будинком. Вибухова хвиля завдала багато пошкоджень скління навколишніх будинків, вщент вигорів запаркований у дворі автомобіль, ще декілька побито.
  • Також Росія поцілила у складське приміщення меблевого комбінату в промисловому районі Одеси, там спалахнула пожежа.
Одеса обстріл пожежа

Фото: ДСНС

Одеса обстріл пожежа

Фото: ДСНС

Одеса обстріл пожежа

Фото: ДСНС

Одеса обстріл пожежа

Фото: ДСНС

Попередній слайд
Наступний слайд

Контекст

Цієї ночі Росія завдала удару 14-ма ударними БпЛА типу «Shahed-136/131» з району Приморсько-Ахтарськ – РФ. та мис Чауда – Крим, а також чотирма зенітними керованими ракетами С-300 з Бєлгородської обл. – РФ. у напрямку Харкова та однією – з окупованої Донеччини.

За даними Повітряних сил ЗСУ, було знищено 11 «шахедів» у межах Одеської та Миколаївської областей.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні