Росія вночі атакувала Україну дронами, є влучання у підприємство у Криворізькому районі та меблевий комбінат в Одесі
Категорія
Новини
Дата

Росія вночі атакувала Україну дронами, є влучання у підприємство у Криворізькому районі та меблевий комбінат в Одесі

1 хв читання

Росія у ніч на четвер, 25 січня, атакувала Україну «шахедами». Два дрони влучили в підприємство у Криворізькому районі, повідомляє голова РВА Євген Ситниченко. В Одесі безпілотник влучив у багатоповерхівку, ще один впав на дах двоповерхової житлової будівлі, також є влучання у приміщення меблевого комбінату, повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Ключові факти

  • Ситниченко повідомив, що у Криворізькому районі близько опівночі два безпілотники влучили по території одного з підприємств Глеюватської громади. 
  • На місці влучання виникла пожежа, яку служби ДСНС вже ліквідували. Очільник РВА додав, що люди внаслідок атаки не постраждали.
  • За даними Сил оборони Півдня, вночі РФ двома хвилями атакувала південні регіони БпЛА типу «Shahed-131/136». Основний удар був зосереджений на Одесу, 6 людей отримали поранення.
  • Збиті дрони за інерційною траєкторію долітали до житлових кварталів. Один з них, влучивши у частково заселену багатоповерхову новобудову в Хаджибейському районі Одеси, спричинив пожежу.
  • Ще один уражений дрон пробив дах двоповерхової житлової будівлі в Приморському районі міста. У цьому ж житловому кварталі впав ще один БпЛА, поруч із пошкодженим під час попередньої атаки багатоквартирним будинком. Вибухова хвиля завдала багато пошкоджень скління навколишніх будинків, вщент вигорів запаркований у дворі автомобіль, ще декілька побито.
  • Також Росія поцілила у складське приміщення меблевого комбінату в промисловому районі Одеси, там спалахнула пожежа.
Одеса обстріл пожежа

Фото: ДСНС

Одеса обстріл пожежа

Фото: ДСНС

Одеса обстріл пожежа

Фото: ДСНС

Одеса обстріл пожежа

Фото: ДСНС

Попередній слайд
Наступний слайд

Контекст

Цієї ночі Росія завдала удару 14-ма ударними БпЛА типу «Shahed-136/131» з району Приморсько-Ахтарськ – РФ. та мис Чауда – Крим, а також чотирма зенітними керованими ракетами С-300 з Бєлгородської обл. – РФ. у напрямку Харкова та однією – з окупованої Донеччини.

За даними Повітряних сил ЗСУ, було знищено 11 «шахедів» у межах Одеської та Миколаївської областей.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні