Категорія
Новини
Дата

Тайська бізнесвумен купила конкурс «Міс Всесвіт» за $20 млн

Тайська медіамагнатка й захисниця прав трансгендерів Енн Джакапонг Джакраджутатіп купила конкурс «Міс Всесвіт» (Miss Universe Organization) за $20 млн. Уперше власником цього конкурсу краси стала жінка, пише Reuters із посиланням на її компанію.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Джакраджутатіп – генеральна директорка й найбільша акціонерка JKN Global Group, вона знаменитість у Таїланді, знімається в місцевих версіях реаліті-шоу Project Runway та Shark Tank.
  • Вона відверто розповіла про свій досвід трансгендерної жінки, а також створила фонд Life Inspired For Thailand Foundation, щоб обстоювати права на гідність і можливості для трансгендерів.
  • «Це придбання є сильним стратегічним доповненням до нашого портфоліо», – сказала вона, додавши, що «Міс Всесвіт» з його контентом, ліцензією та можливостями мерчандайзингу планує розширюватися в Азії.

Контекст

JKN випускає власні шоу й поширює в Таїланді зарубіжний контент, зокрема документальні фільми та боллівудські драми.

Акції компанії підскочили майже на 10% на початку торгів у середу.

Щорічний конкурс краси, який проводить організація «Міс Всесвіт», транслюється в 165 країнах і проводиться вже 71 рік. Співвласником організації в період з 1996 по 2002 роки був Дональд Трамп.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні