Категорія
Новини
Дата

Тетяна Лукинюк залишає посаду B2C директорки «Київстару»

1 хв читання

Тетяна Лукинюк – B2C директорка найбільшого оператора «Київстар» – залишає свою посаду. Про це вона повідомила у дописі на своїй сторінці у Facebook 26 липня.

Лукинюк – одна з найвідоміших менеджерок українського маркетингу. Раніше Forbes дізнався, що вона очолить український офіс Google.

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Деталі

  • «Сьогодні мій останній повноцінний робочий в «Київстар», – написала Тетяна Лукинюк
  • Вона подякувала президенту компанії Олександру Комарову за те, що «відкрив мені двері в магічний світ телекому», колегам з команди менеджменту «за підтримку, стійкість та регулярні бульбашки просекко».

Контекст

У серпні американська корпорація Google оголосить нову очільницю свого українського офісу. Нею стане Тетяна Лукинюк. Про це раніше Forbes повідомили два співрозмовники, які знайомі з процесом пошуку і найму. Ще один співрозмовник підтвердив, що Лукинюк звільняється з «Київстару». 

У 2020 році Лукинюк, одна з найвідоміших менеджерок українського маркетингу, увійшла до списку Forbes, у який потрапили українки, які «зробили себе самі». Вона випускниця британського Інституту маркетингу CIM та власниця двох сертифікатів престижної бізнес-школи INSEAD. 

Працювала брендменеджеркою в Coca-Cola і директоркою з маркетингу Oriflame Cosmetics. У 2015–2021 роках Лукинюк керувала українським офісом Red Bull. Після цього стала B2C директоркою «Київстару», у її зоні відповідальності – близько 90% обороту найбільшого в країні мобільного оператора.    

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд