Категорія
Новини
Дата

«Дія» запустила опитувальник. Зеленський назвав новий сервіс початком «цифрового народовладдя»

Президент Володимир Зеленський оголосив про запуск цифрового опитування в додатку «Дія». Він назвав нову послугу початком «цифрового народовладдя».

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Опитувальник в «Дія» стане першим інструментом електронної демократії, який дасть змогу дізнатися про думку людей з будь-якого питання в режимі реального часу, сказав Зеленський на презентації нових цифрових послуг Diia Summit у Києві.
  • Для України це фактично старт цифрового народовладдя, наголосив президент.
  • Зеленський анонсував, що перше запитання в новому сервісі: «Яка з нових послуг у «Дії» є найкориснішою: зміна місця реєстрації, довідка про несудимість, належний користувач або опитування».
  • Ще одним запитанням у «Дії» стане вибір назви для нової послуги з надання смартфонів для українців віком понад 60 років.
  • Нова послуга вже доступна в «Дія», для цього потрібно оновити додаток.

Цитата

«Це народовладдя у максимально широкій формі: офлайн та онлайн. І сьогодні ми робимо перший крок на шляху до цього», – сказав Володимир Зеленський.

Контекст

Мінцифри на Diia Summit представить десяток нових цифрових послуг. Серед них – зміна місця реєстрації, послуги для пенсіонерів та водіїв, нові сповіщення в «Дія», оновлений «Дія.Підпис», спеціальний податковий режим для IT-індустрії «Дія.City».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні