Категорія
Новини
Дата

В Київ повернувся словацький сервіс замовлення таксі Hopin

У Києві після шестирічної перерви розпочав роботу додаток для замовлення таксі Hopin. У 2017 році сервіс запустили у Чернігові, також він доступний у Празі, Братиславі, Кошице та інших містах, пише LIGA.net.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • У Києві доступні три тарифи: Limo, Easy та Comfort. Вартість поїздки складає від 70 грн, куди включені 2,5 км маршруту, кожен наступний кілометр коштує 11 грн.
  • Вартість поїздки в Hopin Taxi складає від 70 грн, з вже включеними 2,5 км маршруту, кожен наступний кілометр коштує 11 грн.
  • Оплата може здійснюватися готівкою, карткою, eWallet – гаманець у додатку. Також доступні промокоди та поїздки для корпоративних бізнес клієнтів.
  • Комісія компанії становить 12-13% (у Hopin кажуть, що в конкурентів вона більша і може сягати до 25%), а водіїв реєструють через офіс – перевіряючи документи та стан автомобілів.
  • «Зараз у нас Чернігів та Київ. У Києві у нас поки що близько 150–170 авто, у Чернігові близько 300», – йдеться в коментарі компанії.

Контекст

Словацький додаток Hopin Taxi працює з 2012 року. Спочатку його запустили у Братиславі, а потім – у Празі, Любляні, Кошиці, Остраві. У Києві сервіс вперше почав працювати у липні 2016 року. Того самого року в Україні одночасно почали працювати Uber, Bolt і «Яндекс.Таксі». На тлі такої конкуренції й демпінгу зі сторони конкурентів Hopin через кілька місяців припинив роботу в Києві.

Також Hopin був присутній на ринку Тернополя, але після початку великої війни поки що не зміг відновити діяльність у цьому місті.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні