Категорія
Новини
Дата

Велика Британія запровадила санкції проти російських військових та оборонних підприємств

Велика Британія запровадила санкції ще проти 26 фізичних та юридичних осіб з РФ, йдеться у повідомленні британського уряду. У списку, зокрема, є військові і оборонні підприємства.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Під санкції потрапили гендиректор РЖД Олег Білозеров, офіційний представник Міноборони РФ Ігор Конашенков, голова медіахолдингу «Красная звезда» Олексій Піманов, український депутат-втікач Ілля Кива.
  • У списку також є підполковник Азатбек Омурбеков, командувач 64-ї окремої мотострілецької бригади, яка вважаються причетною до «Бучанської різанини». Під санкції потрапили командувач ВДВ генерал-полковник Андрій Сердюков, командувач Силами спеціальних операцій генерал-майор Валерій Флюстіков, командир потопленого крейсера «Москва» Антон Купрін.
  • Обмеження запроваджено проти оборонних структур, зокрема, концерну «Калашников», ЦНДІмаш та НДТІ ім. Олександрова.

Контекст

Наразі у британському списку санкцій – понад 1300 фізичних та юридичних осіб з РФ.

3 квітня премʼєрміністр Великої Британії Борис Джонсон заявив, що його країна посилить санкції проти Москви та посилить військову допомогу Україні після «підлих нападів на мирне населення» під Києвом. «Я зроблю все, що в моїх силах, щоб заморити голодом військову машину Путіна», – пообіцяв Джонсон.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні