Категорія
Війна
Дата

Forbes Digital

Найефективніший фандрейзер. Платформа UNITED24 за два роки залучила понад $500 млн та два десятки зіркових амбасадорів. Що на неї чекає після відходу лідерки Ярослави Гресь

7 хв читання

UNITED24 /Даніяр Сарсенов/Міністерство цифрової трансформації України

Саміт до річниці створення фандрейзингової платформи UNITED24. Київ, травень 2024-го. Фото Даніяр Сарсенов/Міністерство цифрової трансформації України

Держава і благодійність – це оксюморон. Тільки не в Україні під час війни. Державна UNITED24 зібрала грошей більше за всі фонди. Як це вдалося, наскільки прозоро витрачені кошти і хто замінить Ярославу Гресь, команда якої нафандрейзила понад $650 млн?

⚡️ Ексклюзивний спікер на Саміті СЕО: Грег Маккеон, автор бестселерів «Есенціалізм» та «Без зусиль». Ви дізнаєтеся, як досягати більшого, роблячи менше, і зберігати продуктивність у світі, де вигорання стало нормою. Долучайтеся до саміту вже 1 листопада за посиланням.

Віддати новий відеоролик з Олександром Усиком, відредагувати лендинг зі збором Тімоті Снайдера, підбити підсумки двох проєктів, зробити фінальний зум із командою – перелічує завдання на останній робочий день у UNITED24 Ярослава Гресь, 41.

Два роки і 103 дні вона була координаторкою цієї державної фандрейзингової платформи. Гресь іде, коли UNITED у хорошій формі. Зібрано $675,3 млн, залучено 26 зіркових амбасадорів, команда більш як з двох десятків людей створила понад 100 яскравих кампаній.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд