Поцілити в яблучко.  Тетяна Яшкіна навчилася справно торгувати зброєю. Наступний виклик – вивести бізнес на рівень професійного ритейлу. /з особистого архіву
Категорія
Свій бізнес
Дата

Інфлюенсерка з карабіном. Як персональний бренд допоміг Тетяні Яшкіній продавати зброю на близько 80 млн грн

Поцілити в яблучко. Тетяна Яшкіна навчилася справно торгувати зброєю. Наступний виклик – вивести бізнес на рівень професійного ритейлу. Фото з особистого архіву

Тетяна Яшкіна навчилася продавати зброю за допомогою розкрученого персонального бренду. Чи достатньо цього, щоб наздогнати лідерів ринку?

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

«Чи правда, що карабін AR-15 є найкращим приданим нареченої?» – запитує в YouTube глядачів тендітна білявка, тримаючи в руках гвинтівку американського бренду Anderson.  

В іншому відео вона ж тестує тритонний автомобіль Humvee неподалік від передової на Бахмутському напрямку. А ще в одному оголошує акцію, яка дозволяє переможцеві отримати гвинтівку вартістю майже 200 000 грн за донат на потреби ЗСУ.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні