Категорія
Компанії
Дата

Держава заправляє. «Укрнафта» може втратити можливість керувати мережею Glusco ще до того, як її отримала. Що відбувається

АЗС Glusco /Glusco Україна

АЗС Glusco Фото Glusco Україна

Агентство з розшуку підсанкційних активів ініціює розрив договору з «Укрнафтою» про управління мережею Glusco і заправками «Татнафта», повідомила пресслужба АРМА. Причина – компанія не сплачує до бюджету 5 млн грн щомісяця відповідно до договору. Це не дивно: «Укрнафта» жодного дня не управляла Glusco. Чому «Укрнафта» досі не отримала мережу заправок, яку раніше пов’язували з Віктором Медведчуком, і хто нею керує вже п’ятий місяць?

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Націоналізована «Укрнафта» під керівництвом Сергія Корецького з середини серпня мала управляти мережею автозаправок Glusco, яку раніше пов’язували з Віктором Медведчуком. Уряд передав Glusco «Укрнафті» 16 серпня.

«Це win-win», – казав директор «Укрнафти» Корецький в інтерв’ю Forbes у листопаді 2023-го. Для «Укрнафти» це сучасні форматні комплекси, які підсилять компанію, для держави – можливість отримувати значний прибуток, пояснював він.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні