Майк Помпео /Getty Images
Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

Меседж українській владі. Колишній Держсекретар США Майк Помпео увійшов до Ради директорів «Київстару». Чому його залучили в розпал боротьби проти націоналізації

5 хв читання

Майк Помпео, держсекретар США у 2018–2021 роках при адміністрації Дональда Трампа та директор ЦРУ у 2017–2018 роках Фото Getty Images

Колишній держсекретар США та ексглава ЦРУ Майк Помпео увійде до Ради директорів «Київстару». Раніше він критикував Росію, а тепер захищатиме права американських інвесторів від можливої націоналізації компанії.

14 листопада до Ради директорів «Київстару» увійшов Майк Помпео, держсекретар США у 2018–2021 роках при адміністрації Дональда Трампа та директор ЦРУ в 2017–2018 роках, повідомила материнська компанія Veon. 

«Він приєднується як незалежний виконавчий директор, перш за все як партнер інвестиційної компанії Impact Investments», – говорить Forbes CEO «Київстар» Олександр Комаров. Impact Investments – нещодавно створена американська компанія, яка надає послуги стратегічного та фінансового консалтингу.   

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні