Андрій Веревський, власник агрокомпанії Kernel Holding /надано пресслужбою, а також оброблено і доповнено за допомогою ШІ (штучного інтелекту) Photoshop Beta.
Категорія
Компанії
Дата

Невидимі збори. Агрохолдинг Kernel провів щорічні збори акціонерів, але міноритарні інвестори назвали їх фейковими. Що трапилося

Андрій Веревський, власник агрокомпанії Kernel Holding Фото надано пресслужбою, а також оброблено і доповнено за допомогою ШІ (штучного інтелекту) Photoshop Beta.

Міноритарні акціонери агрохолдингу Kernel знову незадоволені діями керівництва і мажоритарного власника компанії Андрія Веревського. Новий привід – річні збори і відмова від виплати дивідендів

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Агрокомпанія Kernel Holding, що належить Андрію Веревському (володіє 94,37% акцій), 11 грудня провела річні збори акціонерів. Ключове рішення: компанія не буде виплачувати дивіденди за 2023 фінансовий рік, що закінчився 30 червня. Рішення було опубліковане на сайті Варшавської біржі. 

«Відмова від виплати дивідендів продиктована фінансовим становищем компанії та умовами реструктуризації кредитного портфеля», – повідомила пресслужба Kernel.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні