Категорія
Інновації
Дата

Forbes Digital

Шостий український єдиноріг. Компанія Creatio вдруге за свою історію залучила інвестиції – $200 млн при оцінці в $1,2 млрд. Як вона кинула виклик Microsoft і Salesforce?

3 хв читання

Катерина Костерева, засновниця Creatio /надано пресслужбою

Катерина Костерева, засновниця Creatio. Фото надано пресслужбою

Заснована Катериною Костеревою, 46, компанія Creatio стала шостим єдинорогом з українським корінням після того, як отримала $200 млн інвестицій. На що вона витратить гроші

⚡️Даруємо 40% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Ціна зі знижкою — 1079 грн/рік. Діє з промокодом JUNE до 30.06 Оформлюйте зараз за цим посиланням

26 червня платформа для автоматизації бізнес-процесів без навичок програмування Creatio, заснована українкою Катериною Костеревою, залучила $200 млн інвестицій, повідомили Forbes у фонді Horizon Capital. Оцінка компанії сягнула $1,2 млрд, що робить її шостим підтвердженим єдинорогом з українським корінням.  

На старті Creatio створювала CRM-системи. Зараз вона пропонує платформу, яка дає змогу створювати корпоративний софт без навичок кодування. Продуктами користуються компанії із капіталізацією під $200 млрд – один із найбільших у світі виробників мікрочипів AMD, FMCG-гігант Colgate Palmolive, страховик MetLife. З 2019-го виторг зростає щорічно на 60%, казала Костерева The Boston Globe у серпні 2023-го.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні