Категорія
Інновації
Дата

Український стартап Workee намагається відкусити невелику частку від 60 млн фрилансерів США. Він отримав інвестиції від Google та коштує до $12 млн

Workee /Фото з особистого архіву/колаж Олександра Карасьова

Артем Канакі, Ігор Бауман, Євген Кисельов Фото Фото з особистого архіву/колаж Олександра Карасьова

Заснований українцями Workee – сервіс для фрилансерів – залучив $900 000 від низки західних фондів та ангелів. Forbes розповідає про деталі угоди 

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

На початку лютого 2022-го співзасновник і CEO українського стартапу Workee Ігор Бауман отримав перший «дорослий» раунд інвестицій і мав великі амбіції. Команду – збільшити втричі, кількість користувачів – у 14 разів, або до 50 000, розповідав плани на рік фаундер в інтерв’ю AIN.

До їх втілення Workee не підійшов і близько – у липні 2023-го у його сервісу для фрилансерів – лише 7000 клієнтів. Попри це, стартап залучив $900 000 нового фінансування від міжнародних фондів і зі спецфонду Google. Оцінка post-money – $9–12 млн, стверджує Бауман. У що повірили інвестори?

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні