найбільші провайдери домашнього інтернету, як обрати домашній інтернет /Shutterstock
Категорія
Інновації
Дата

Forbes Digital

Від великих національних до великих регіональних. Forbes зібрав добірку 15 найбільших провайдерів домашнього інтернету. Хто і як готовий до блекаутів

6 хв читання

У добірці провайдерів фіксованого інтернету від Forbes лише 15 компаній, але різниця між першим і останнім місцем за кількістю клієнтів – у понад 100 разів Фото Shutterstock

Блекаути збільшили попит українців на домашній інтернет, що будується на енергонезалежній мережі PON. До провайдерів, що використовують цю технологію, стоять черги на кілька тижнів. Хто з найбільших компаній має таку послугу? Які в них тарифи? І скільки абонентів? Forbes зібрав добірку з 15 найбільших гравців.

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

У добірці провайдерів фіксованого інтернету від Forbes лише 15 компаній, але різниця між першим і останнім місцем за кількістю клієнтів – у понад 100 разів. «Київстар» має 1,15 млн абонентів, а «Лангейт» – 11 000. Чому така різниця?  

На українському ринку працюють майже 4000 компаній, які надають доступ до фіксованого інтернету, за даними телеком-регулятора НКЕК на червень 2024-го. Національних гравців, що працюють по всій Україні, – п’ять. Решта регіональні провайдери, що обслуговують одну-дві області.  

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд