Категорія
Життя
Дата

Новий рекорд українського Twitch. Премʼєра треку Dorofeeva зі стрімером Лебігою зібрала понад 57 000 глядачів і 5 млн грн. Як робили колаборацію

«А я все плакала» співачки Наді Дорофєєвої і блогера Михайла Лебіги /надано пресслужбою

Трек «А я все плакала» співачки Наді Дорофєєвої і блогера Михайла Лебіги дивилися 57 200 глядачів Фото надано пресслужбою

Трек «А я все плакала» співачки Наді Дорофєєвої і блогера Михайла Лебіги встановив рекорд на Twitch – його премʼєру дивилися 57 200 глядачів. Це найбільший показник серед українськомовних стрімерів платформи, повідомляє аналітична компанія Streams Charts. Під час стріму зібрали 5 млн грн на благодійність. Чому артистка та стрімер вирішили попрацювати разом

Співачка Надя Дорофєєва випустила пісню «А я все плакала» і кліп на неї в дуеті зі стрімером Михайлом Лебігою. Трек презентували в ніч на 18 квітня на платформі Twitch. Під час стріму запустили благодійний збір на FPV-дрони для «Азова».

Трансляцію Лебіги та Dorofeeva одночасно дивилися 57 200 глядачів – це найбільший показник серед українськомовних стрімерів Twitch, повідомляє аналітична компанія Streams Charts. Стрім приніс Лебізі 2500 нових підписників, свідчить аналітика.

Хто такий Михайло Лебіга

Leb1ga почав активно стрімити на Twitch у вересні 2022 року. Зазвичай він веде розмовні трансляції у розділі Just Chatting, під час яких спілкується із глядачами, дивиться та коментує випуски українських телешоу.

Зараз Лебіга є одним із найпопулярніших українськомовних творців контенту на платформі – у нього понад 322 000 фоловерів на Twitch та 719 000 підписників в Instagram.

Стрім Лебіги з Дорофєєвою встановив рекорд

Статистика стріму Михайла Лебіги з Надею Дорофєєвою. Джерело: Streams Charts

«Розраховували, що спільно зможемо зібрати на благодійність удвічі більше, об’єднавши мою музичну та Мішину стрімінгову аудиторії», – каже Дорофєєва.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні