Категорія
Гроші
Дата

Продай, якщо зможеш. АРМА обіцяє продати супер’яхту Медведчука. Коли це може статися та скільки може заробити держава

Медведчук, яхта /колаж Анастасія Решетнік

«За мірками мегаяхт Royal Romance – досі «свіжа» та має бути у гарному стані». Скільки Україна може заробити від продажу яхти Медведчука. Фото Tjerk Zweers/wikipedia Фото колаж Анастасія Решетнік

У середині лютого уряд погодив продаж 92-метрової яхти Royal Romance, що належала сімʼї Віктора Медведчука та майже два роки знаходиться під арештом біля берегів Хорватії. Скільки Україна може виручити від продажу розкішного судна проросійського політика, якщо продаж усе ж відбудеться?

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Україна напрацювала механізм та погодила продаж розкішного судна Royal Romance, що належало сім’ї колишнього народного депутата забороненої партії «Опозиційна платформа – За життя» та колаборанта Віктора Медведчука, повідомила 16 лютого пресслужба Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА). 

«Продаж цього лоту стане першим прикладом реалізації заарештованих активів, які перебувають за кордоном», – зазначила голова АРМА Олена Дума.

У 2015 році Royal Romance коштувала близько $200 млн. Але після введених проти Медведчука та його оточення санкцій у лютому 2021-го Forbes оцінив її вдвічі дешевше.

Скільки супер’яхта може принести Україні зараз та що може завадити її продажу? 

Судно з «історією»  

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні