Категорія
Новини
Дата

Виробник систем безпеки Ajax Systems вийшов на австралійський ринок

Український виробник систем безпеки Ajax Systems розпочала продаж своїх продуктів в Австралії. Компанія оголосила про співпрацю зі першим офіційним дистриб’ютором у регіоні – NAS Australia. Про це йдеться на сайті компанії.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • NAS Australia заснована в 1982 році та пропонує рішення для ТВ-сигналу, безпеки та індивідуального монтажу систем. Співпраця означає, що NAS Australia готова забезпечувати системами Ajax своїх клієнтів у регіоні, ідеться в пресрелізі.
  • «З самого початку команда експертів NAS Australia була нашим провідником на регіональному ринку з його складнощами та специфікою. З їхньою допомогою ми змогли підготуватися і вкотре розширити географію нашої присутності, — цитується Дмитро Щебетенко, регіональний директор з продажів на Середньому Сході, в Африці й Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. — Мережа представництв NAS Australia охоплює всю країну — з їхніми можливостями та з нашим продуктом світового рівня ми готові голосно заявити про себе на ринку безпеки Австралії».
  • Для місцевого ринку Ajax змінив колір світлодіодного індикатора Ajax StreetSiren на синій, оскільки в Австралії червоний колір зазвичай застосовується у пожежних датчиках.
  • Ajax Systems у 2022 році офіційно отримала сертифікати FCC та IC й працює над розширенням своєї присутності у тих регіонах світу, де використовується частота 915 МГц.

Контекст

Ajax Systems, що його заснував 2011 року Олександром Конотопським, випускає бездротові системи безпеки, котрі використовують 900 000 людей у 120 країнах світу. На двох київських заводах компанії працює понад 1000 співробітників.

12 травня Ajax Systems оголосив, що відкриває завод у Туреччині площею 8300 кв. м. Це перше виробництво компанії за кордоном.

Ajax Systems повністю відновив існуюче виробництво та розробку продуктів в Україні. Наразі компанія наймає спеціалістів на завод та розширює R&D-команду. Ці виробничі потужності й надалі залишаються в Україні. 

Крім того, компанія має власний логістичний хаб у Польщі та розвиває локальні команди на стратегічних ринках Іспанії, Італії, Великої Британії, Німеччини, Франції, ОАЕ, ПАР та інших країн.

Олександр Конотопський став підприємцем року за версією «Forbes Україна». Нагородження «Forbes – підприємець року» відбулося 10 лютого у Києві.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні