Категорія
Новини
Дата

Більша частина Львова досі без електроенергії. Сповіщення про тривогу працює з перебоями

Через ракетні обстріли росіянами більша частина Львова ще залишається без електроенергії. Про це повідомив міський голова Андрій Садовий

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • За словами Садового, частина вуличного освітлення теж не працює. Мер міста радить спробувати потрапити додому до того, як стемніє. «Подбайте, щоб вдома був запас їжі та води», – написав він.
  • Крім того, оповіщення про повітряну небезпеку працює з перебоями через відсутність електроенергії. У випадку тривоги містом їздитимуть автомобілі з гучномовцями.
  • У Львівській області через ракетний удар перебої з мобільним зв’язком, частина населених пунктів залишаються без електропостачання, повідомив голова Львівськї ОВА Максим Козицький. За його словами, відновлення живлення може тривати понад 24 години.

Контекст

Під час масованого обстрілу росіянами 10 жовтня у Бурштинську ТЕС, що в Івано-Франківській області, влучили чотири ракети. Станом на 16:39 пожежу на обʼєкті було ліквідовано.

Загалом росіяни завдали ударів по українських містах за допомогою 84 крилатих ракет та 24 безпілотних літальних апаратів, з них 13 – іранські дрони-камікадзе Shahed-136, повідомляє Генштаб.

За словами премʼєр-міністра Дениса Шмигаля, пошкоджено 11 важливих інфраструктурних об’єктів у восьми регіонах і місті Києві.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні