Категорія
Новини
Дата

Бізнес-центр LUWR на столичній Лукʼянівці відновить роботу восени. БЦ постраждав від російських обстрілів

1 хв читання

Столичний бізнес-центр LUWR (Lukyanivka Work & Relax), що постраждав у березні 2022 року внаслідок ракетного обстрілу Києва, зможе повноцінно відновити роботу у вересні-жовтні 2023 року, пише «Інтерфакс-Україна» з посиланням на інформацію компанії «Фенікс Груп», яка займалася будівництвом бізнес-центру

Ключові факти

  • Влітку минулого року компанія провела тендер на заміну віконних конструкцій і обрала підрядника, але вирішила розпочати ремонтні роботи навесні цього року. «Оскільки на заміну віконних конструкцій та супутні роботи піде близько шести місяців, ми плануємо, що бізнес-центр зможе відновити роботу у вересні-жовтні 2023 року», – заявив власник ІБК «Фенікс Груп» Назар Бенч.
  • За його словами, у 2022 році завершено всі необхідні роботи з благоустрою, зовнішнього освітлення та постійного підключення будівлі до електромереж ДТЕК.
  • «Щойно ми підпишемо контракт на заміну скляного фасаду, почнемо роботу з повернення наявних орендарів і залучення нових», – пояснив Бенч.
  • Стосовно ж збитків, то проведена влітку оцінка становила орієнтовно 50 млн грн. Частину збитків вдалося виявити лише після тестування роботи всіх інженерних систем. За словами Бенча, враховуючи зростання вартості матеріалів і робіт (у 2022 році зросла на 60% і 30% відповідно), грошовий розмір збитків переглядатиметься.

Контекст

Бізнес-центр LUWR постраждав від російського ракетного удару в березні 2022 року. Основний удар припав на віконні конструкції з 8-го до 17-го поверху з боку кінотеатру «Київська Русь».

Загальна площа будівлі – 28 000 кв м, вона складається з трьох об’ємів, висотою в чотири, сім і сімнадцять поверхів. При цьому простір розбито на дві секції: 7-поверхову секцію А і 17-поверхову секцію Б (вежа будівлі); кожна з них має окремий вхід із рецепцією та охороною.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні