Категорія
Новини
Дата

Бізнес-центр LUWR на столичній Лукʼянівці відновить роботу восени. БЦ постраждав від російських обстрілів

Столичний бізнес-центр LUWR (Lukyanivka Work & Relax), що постраждав у березні 2022 року внаслідок ракетного обстрілу Києва, зможе повноцінно відновити роботу у вересні-жовтні 2023 року, пише «Інтерфакс-Україна» з посиланням на інформацію компанії «Фенікс Груп», яка займалася будівництвом бізнес-центру

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Влітку минулого року компанія провела тендер на заміну віконних конструкцій і обрала підрядника, але вирішила розпочати ремонтні роботи навесні цього року. «Оскільки на заміну віконних конструкцій та супутні роботи піде близько шести місяців, ми плануємо, що бізнес-центр зможе відновити роботу у вересні-жовтні 2023 року», – заявив власник ІБК «Фенікс Груп» Назар Бенч.
  • За його словами, у 2022 році завершено всі необхідні роботи з благоустрою, зовнішнього освітлення та постійного підключення будівлі до електромереж ДТЕК.
  • «Щойно ми підпишемо контракт на заміну скляного фасаду, почнемо роботу з повернення наявних орендарів і залучення нових», – пояснив Бенч.
  • Стосовно ж збитків, то проведена влітку оцінка становила орієнтовно 50 млн грн. Частину збитків вдалося виявити лише після тестування роботи всіх інженерних систем. За словами Бенча, враховуючи зростання вартості матеріалів і робіт (у 2022 році зросла на 60% і 30% відповідно), грошовий розмір збитків переглядатиметься.

Контекст

Бізнес-центр LUWR постраждав від російського ракетного удару в березні 2022 року. Основний удар припав на віконні конструкції з 8-го до 17-го поверху з боку кінотеатру «Київська Русь».

Загальна площа будівлі – 28 000 кв м, вона складається з трьох об’ємів, висотою в чотири, сім і сімнадцять поверхів. При цьому простір розбито на дві секції: 7-поверхову секцію А і 17-поверхову секцію Б (вежа будівлі); кожна з них має окремий вхід із рецепцією та охороною.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні