Категорія
Новини
Дата

Blizzard разом із Мілою Куніс оголосили про збір коштів у World of Warcraft на підтримку України

Компанія Blizzard Entertainment разом із акторкою Мілою Куніс анонсували збір коштів для благодійного фонду BlueCheck. Гравці популярної World of Warcraft можуть придбати собі набір домашніх улюбленців за 496 грн, а виручені гроші компанія спрямує на підтримку України.

Ключові факти

  • Pet Pack for Ukraine можна придбати з 25 липня по 29 серпня за 496 грн. Blizzard Entertainment пожертвує BlueCheck 100% від продажу кожного набору улюбленців.
  • Геймерам пропонують двох жовто-синіх домашніх тварин – золотистого ретривера Санні для World of Warcraft і мурлока-малюка Флуркі для персонажів Wrath of the Lich King Classic.
  • Ці версії тварин спеціально випустили в рамках ініціативи на підтримку України.
Blizzard разом із Мілою Куніс оголосили про збір коштів у World of Warcraft на підтримку України /Фото 1

Фото: Blizzard

  • «Приєднуйтеся до Міли Куніс у підтримці BlueCheck та їхньої місії з надання критичної гуманітарної допомоги Україні. Придбайте спеціальний, обмежений за часом набір улюбленців для України, і ми пожертвуємо всю виручку від його продажу на цю важливу справу», – повідомила компанія.

Контекст

За перші шість місяців 2023 року на рахунки трьох найбільших благодійних фондів України – United24, «Повернись живим» і фонду Притули – надійшло 8,35 млрд грн. Це на 22% менше, ніж протягом другого півріччі 2022-го. Однак у червні було зафіксовано абсолютний рекорд – 2,4 млрд грн.

Найбільші збори – у United24, рекорд за весь час великої війни. Донати решти фондів також помітно зросли порівняно з попередніми місяцями.

Основну частину донатів за перше півріччя зібрала платформа United24 – понад 5,5 млрд грн, або 66% від загального обсягу.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні