Категорія
Новини
Дата

Blizzard разом із Мілою Куніс оголосили про збір коштів у World of Warcraft на підтримку України

1 хв читання

Компанія Blizzard Entertainment разом із акторкою Мілою Куніс анонсували збір коштів для благодійного фонду BlueCheck. Гравці популярної World of Warcraft можуть придбати собі набір домашніх улюбленців за 496 грн, а виручені гроші компанія спрямує на підтримку України.

Ключові факти

  • Pet Pack for Ukraine можна придбати з 25 липня по 29 серпня за 496 грн. Blizzard Entertainment пожертвує BlueCheck 100% від продажу кожного набору улюбленців.
  • Геймерам пропонують двох жовто-синіх домашніх тварин – золотистого ретривера Санні для World of Warcraft і мурлока-малюка Флуркі для персонажів Wrath of the Lich King Classic.
  • Ці версії тварин спеціально випустили в рамках ініціативи на підтримку України.
Blizzard разом із Мілою Куніс оголосили про збір коштів у World of Warcraft на підтримку України /Фото 1

Фото: Blizzard

  • «Приєднуйтеся до Міли Куніс у підтримці BlueCheck та їхньої місії з надання критичної гуманітарної допомоги Україні. Придбайте спеціальний, обмежений за часом набір улюбленців для України, і ми пожертвуємо всю виручку від його продажу на цю важливу справу», – повідомила компанія.

Контекст

За перші шість місяців 2023 року на рахунки трьох найбільших благодійних фондів України – United24, «Повернись живим» і фонду Притули – надійшло 8,35 млрд грн. Це на 22% менше, ніж протягом другого півріччі 2022-го. Однак у червні було зафіксовано абсолютний рекорд – 2,4 млрд грн.

Найбільші збори – у United24, рекорд за весь час великої війни. Донати решти фондів також помітно зросли порівняно з попередніми місяцями.

Основну частину донатів за перше півріччя зібрала платформа United24 – понад 5,5 млрд грн, або 66% від загального обсягу.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні