Категорія
Новини
Дата

У Харкові 11 000 споживачів залишилися без світла через ракетні удари РФ

Внаслідок ракетної атаки РФ по Харкову пошкоджено трансформаторні підстанції, розподільний пункт і кабельні лінії оператора системи розподілу «Харківобленерго», без світла залишилися майже 11 000 споживачів, повідомило Міністерство енергетики.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • За даними відомства, тривають роботи з відновлення.
  • Крім цього, внаслідок обстрілів є відключені споживачі у населених пунктах Харківської області.
  • Також було пошкоджено газопровід, для стабілізації тиску перекрито частину газопроводу. Від газопостачання відключені 12 будинків. 
  • За даними міського голови Ігоря Терехова, в одній з частин Київського району міста немає світла та частково води. 
  • Загалом у місті постраждали 30 житлових будинків. «У 20-ти будинках вимушені були відключити опалення. У 14-ти відключено електрику, у 12-ти газопостачання», – написав він.

Контекст

У вівторок, 23 січня, Росія завдала масованого обстрілу по Україні, п’ятеро людей загинули, ще щонайменше 40 постраждали, повідомив Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко. Зафіксовано руйнування цивільних обʼєктів у Києві та Харкові.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що Росія завдала комбінованого ракетного удару по Україні, застосувавши крилаті, балістичні, авіаційні та зенітні керовані ракети. Загалом було зафіксовано 41 засіб повітряного нападу, ППО та Повітряні сили знищили 21 ворожу ракету.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні